Billedet på sidehoved

"Den stærke er alles stolthed,

    den svage er alles ansvar"

Citat: Peter Bastian

Billedet på sidehoved

Livet på Østervangskolen

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

IKT

 • ikon
  Lene Myrup Kronborg Larsen den 22-03-2018

  Hvordan skal din fritids- og ungdomsklub i Hadsten være?

   

  Fritids- og ungdomsklubben i Hadsten er under forandring, og vi har brug for indspark fra:

   

  • Børn og unge på Østervangskolen – Kom og fortæl, hvad der gør Klub Mega og fritids- og ungdomsklubben i Hadsten rar, sjov og spændende at gå i? Hvad er godt ved klubben nu – og kan I foreslå noget helt nyt?

   

  • Forældre – Hvad skal klubben tilbyde børn og unge i Hadsten? Hvordan ser I jeres børn og unges behov, og hvordan kan klubben imødekomme dem?

   

  Børn og Skole inviterer til et møde i Sløjfen 12. april, kl. 17.00-19.00, og vi håber, at I vil møde op og komme med jeres gode idéer.

   

  Se den vedhæftede invitation.

   

  Venlig hilsen

  Rasmus Møller

  Direktør for Børn og Skole

  Favrskov Kommune

   

 • Lene Myrup Kronborg Larsen den 06-03-2018

   

  Årsmøde på Østervangskolen

  Torsdag den 12. april 2018 med foredrag om "mindset" af Peter Arn-borg Videsen

  Skolebestyrelsen gentager succesen fra sidste år, og inviterer til et indholdsrigt og hyggeligt fyraftensmøde i hallen for både børn og voksne.

  Program: 17.00 Velkomst, årsberetning og valg til skolebestyrelsen (+ længe åbent i SFO) 17.40 Kaffe/Frugt.

  18.00 Foredrag for både børn (fra 6. klasse) og forældre om tankesættets betydning for læring og udvikling v. Peter Arnborg Videsen.

  "Vil du se god ud, eller vil du blive bedre? Den måde du tænker om dine evner på (dit mindset) har stor betydning for, hvor dygtig du bliver, og om du når de mål, som du sætter. I oplægget fortæller jeg om teorien bag og giver bud på, hvordan man kan arbejde med sit eget og sine børns (sine forældres) mindset. For eksempel ved at fokusere meget mindre på karakterer.

  19.00-20:00 Gratis hotdogs og sodavand til alle fremmødte

  Aftenen er for børn og unge i D og B fløjene samt forældre – tanken er, at børn og voksne skal have denne fælles oplevelse sammen, og vi hå-ber, at Peter vil kunne sætte gang i nogle spæn-dende diskussioner. For børn fra A- og B fløjene vil der ekstraordinært være åbent i SFO’en og klub MEGA, imens forældrene og børn fra 6. og op er til foredrag.

   

  Tilmelding skal for både børn og voksne ske via forældrein-tra senest d. 3. april af hensyn til mad og stole.

  Om Peter Arnborg Videsen

  Peter Arnborg Videsen er underviser i matematik og fysik på Vi-borg Gymnasium og HF. Han har i flere år arbejdet indgående med "mindset" i undervisningen, både i relation til elever, lærere og forældre. Han er tildelt H.C. Ørsted Medaljen for sin undervis-ning.

  Peter er derudover medstifter af Learning Mindset, der arbejder med at implementere mindset-tankegangen på en række gymna-sier og grundskoler. Han har – sammen med Jeppe Agger Nielsen og Allan Kortnum – skrevet bogen "Mindsetbaseret undervisning – fra præstationskultur til læringskultur".

 • ikon
  Lene Myrup Kronborg Larsen den 16-01-2018

  Der er ikke lang tid til din konfirmation, og vi håber du får en fantastisk dag

  og en vanvittig sjov Blå Mandag, du aldrig glemmer… ;0)

  Der er mange gode grunde til at holde din Blå Mandag i Aarhus.

  5 mandage er der helt særlige fordele, når du køber byens
  8000BlueMonday all-inclusive-kort.

  8000BlueMonday er et samarbejde mellem VisitAarhus, Aarhus City Forening, Tivoli Friheden m.fl. Læs evt. mere på www.8000bluemonday.dk eller www.facebook.com/8000BlueMonday/

  Se bilag