Mellemtrin

Velkommen til et kig ind i B-fløjen, som huser Østervangskolens mellemtrin: 4., 5. og 6. årgang.

I B-fløjen har vi fokus på det gode læringsmiljø, trivsel samt dannelse til fællesskab.

I denne film vil du få et indblik i nogle af de aktiviteter, der er særlige for mellemtrinnet samt et indblik i, hvordan vi arbejder med netop læring, trivsel og dannelse til fællesskab i fløjen.

Eleverne møder i skole kl. 8.05. Tre dage om ugen har de fri kl. 15.05. To dage om ugen har de fri kl. 14.05.

Særligt for eleverne på mellemtrinnet er:

• Morgensang hver dag
  • Tirsdag og torsdag har alle elever bevægelse i lektionen op til spisepausen.
  • To uger og nogle dage hvert skoleår brydes skoleskemaet op. Først på året ligger nogle dage, der hedder “favn din fløj”, hvor eleverne arbejder på tværs af årgange. To uger tilrettelægges, så der bliver yderligere plads til faglig fordybelse.
  • Alle elever kommer i løbet af mellemtrinnet til at deltage i naturfagsmaraton og en fremtidsdag, hvor der arbejdes med forskellige tekniske undervisningsmidler.