Godt nytår

Jeg vil ønske jer allesammen et godt nytår. Jeg håber, at I er kommet godt ind i det og kan se frem til et nyt år med nye muligheder og oplevelser i vente.

Den første skoleuge i 2018 nærmer sig afslutning. Mange elever har været i gang med at arbejde på deres egne nytårstaler, hvor de reflekterer over, hvad der er sket i det forgangne år og gør sig tanker om, hvad der skal ske i det nye år. I den forbindelse kommer jeg til at tænke på, at Dronningen kom med en lille opfordring til, at vi sommetider gør noget andet end det, vi plejer. Noget, der ligger uden for dagligdagens praktiske gøremål. Prøver at gøre noget unyttigt.

Før jul fik vi sendt Louise Dolmer videre til sit nye job som pædagogisk leder. Nogle af jer kender hende for hendes arbejde i udskolingen, andre for hendes arbejde med AKT (adfærd, kontakt og trivsel).

Vi har her i det nye år budt velkommen til to nye medarbejdere. Karina Mathiasen er ansat som den medarbejder, der fremover skal holde styr på de forskellige indsatser, der er på elever igennem skoletiden. Søren Henriksen er uddannet pædagog og tømrer og er ansat til at arbejde med forskellige indsatser for forskellige elever.

Derudover søger vi fortsat medarbejdere, der vil være med til at gøre en forskel for elevernes faglighed, trivsel og dannelse til fællesskab på Østervangskolen. Se skolens hjemmeside under ledige stillinger eller jobnet, hvis du er interesseret eller vil anbefale andre at søge.

Alt personale, alle elever og forældre ønskes en rigtig god weekend.

På lederteamets vegne, Jane Qvist, viceskoleleder

12-01-2018 JQ