Årsmøde, udveksling og vinterferie

Sæt X i kalenderen torsdag d. 12. april. Her afholder skolebestyrelsen et inspirerende årsmøde med foredrag, konkurrencer, valg til skolebestyrelsen, pasning af mindre søskende i SFO og hotdogs til alle.

Årsmødet starter klokken 17.00 og indledes med et foredrag Peter Arnborg Videsen. Peter er gymnasielærer i Viborg, medforfatter til bogen ”Mindsetbaseret undervisning – fra præstationskultur til læringskultur” – og så har Peter modtaget HC Ørsted medaljen for fremragende formidling af naturvidenskab.

Alle elever fra og med 6. klasse samt forældre er meget velkomne. Sidste år var vi næste 100 deltagere.

I ugen efter vinterferien får vi besøg af tyske elever fra Unterschleissheim nord for München. Det er første gang vi har udveksling med denne skole. Lærer Jutta Christiansen har lagt stor energi i at få skabt kontakten, og vi glæder os meget til både besøg og genbesøg.

Tirsdag d. 20. februar får vi besøg af skoledirektør fra Nottingham Trent Academy Group sammen med lektor Erik Juul fra læreruddannelsen i Aarhus. Vi vil fortælle lidt om det danske uddannelsessystem og besøge elever i klasserne.

Den 17. maj har vi vores store musik- og markedsfestival. Traditionen tro holder vi to forberedende møder i arrangementsgruppen hvor forældre er velkomne til at være med. Det første møde ligger d. 15. marts klokken 15.15 – 16.45. Det næste d. 1. maj kl. 15.15 – 16.45.

Influenzaen har hærget elever og personale, men alle har haft en samarbejdsorienteret tilgang, så vi alligevel har fået undervisningen til at hænge sammen. Tak for det. Lidt sjov er det også blevet til. Anne Ørskovs klasse har bl.a. slået katten af tønden.

Nu er skolen er så småt ved at være tømt for elever, pædagoger og lærere – Vinterferien kalder!

Jeg vil ønske alle elever, forældre og medarbejdere en god vinterferie

Mange hilsner på lederteamets vegne

Jens Damkjær, skoleleder

Årsmøde, udveksling og vinterferie