Unge forskere, udveksling, kalender

Unge forskere
2 elever fra 7. årgang deltog i denne uge i finale til unge forskere i Forum i København med deres gadgetur til ældre mennesker. Uret kan for eksempel sende en alarmbesked, hvis der er et pludseligt fald. Forud for kåringen af vinderne lå to dage med præsentationer af deres opfindelse, undervisning og oplevelser tilknyttet deltagelsen i “unge forskere”. De unge mennesker vandt ikke selve konkurrencen i København, men de har vundet en kæmpe oplevelse.
Vi takker både elever og lærere for deres store indsats.

Udveksling
En klasse har været på udveksling i Unterschleissheim i Tyskland. Det er en ny skole, vi samarbejder med, så det er altid spændende, hvordan det kommer til at gå. Turen gik rigtig fint. Elever og lærere var som altid på disse ture privat indkvarteret. De var bl.a. på tur til München, på tur i Alperne, hvor der stadig lå sne, ude og besøge et frilandsmuseum og selvfølgelig var de også på skolen.

Gammelsgaards Køkken
Jeg ved, at det har været slået op nogle gange, at det er Gammelsgaards køkken, der fremover laver og levere mad til Østervangskolens elever og forældre. Vi glæder os. Tjek det ud: https://www.gammelgaardskoekken.dk/

Til kalenderen
Østervangskolens musik -og markeds festival løber af stablen torsdag den 17. maj kl. 16-19. Husk at få i kalenderen at eleverne har mødepligt i hele tidsrummet.

Alt personale, alle elever og forældre ønskes en rigtig god bededagsferie
På lederteamets vegne, Jane Qvist, viceskoleleder

26-04-2018 JQ