Klassearrangementer, fodbold og squishies

Klasse-arrangementer
Noget af det skønne ved et skoleår er rytmen i de ting, der går igen. På denne tid af året er der rigtig mange klasser (elever, lærere og forældre), der laver forskellige aktiviteter og arrangementer. Nogle for at tage afsked med hinanden, andre for at have en hyggelig dag. Begge dele vil vi gerne bakke op om på skolen, da det altid er en succes, når vi også er sammen på andre måder end undervisningen i klasselokalet.

Fodbold-arrangement
Torsdag klokken 14 var alle elever et par dejlige timer sammen samlet foran en storskærm i hallen. Lærer, Kristian Kvistholm og valgholdet i idræt havde inviteret resten af skolen til en fællesoplevelse – landskampen mellem Danmark og Australien.

TV2 havde givet tilladelse til at vise kampen og eleverne var meget spændte og fulgte godt med. Flere havde rød/hvide t-shirts på, andre var malet i ansigtet og atter andre havde tørklæder på. Der var jubel og dans da Danmark kom foran 1 – 0. En lidt slukket stemning ved 1 -1.

Squishies
En stor nyhed i denne uge har været vedr. skumlegetøjet squishies, der også er populært blandt vores elever. Miljøstyrelsen har konstateret farlig kemi i 12 testede udgaver af legetøjet og anbefaler, at man bortskaffer alle squishies i hjemmet. Derfor har vi på Østervangskolen besluttet, at eleverne ikke må medbringe squishies i skole og sfo.

Alt personale, alle elever og forældre ønskes en rigtig god weekend.
På lederteamets vegne, Jane Qvist, viceskoleleder

22-06-2018 JQ