Juleklippedag, Lucia og juleferie

I dag er Østervangskolens juleklippepdag og den blev i formiddags skudt i gang med en fantastisk fællesoplevelse i hallen.

Juleklippeudvalget bestående af Janne Morsbøl, Ann Ørskov og Irene Verba havde i lang tid forberedt en særlig oplevelse, hvor alle elever startede med stille at gå ind til klassiske musik, sætte sig på gulvet og synge ”Et barn er fødet i Betlehem”. Under sangen opførte elever krybbespil.

Præsten, Lise Melchiorsen, læste juelevangeliet op og fortalte om at finde mod til at give håb til andre. Tre drenge fra sjette klasse viste en julevideo, hvorefter alle elever sang mens de roligt gik ud af hallen og over til deres klasser for at klippe og klistre med klassekammerater, lærere, pædagoger og familie.

Jo jo. Det er sørme, det er sandt, det er december - i morgen – og julestemningen er kommet til Østervangskolen.
Julen er traditionernes tid, og traditioner er vi glade for på Østervangskolen. Det er her vi mærker fællesskab, det er her vi mærker, at vi kan skabe noget godt sammen, og det er her vi lærer at være en del af noget større end os selv. Traditioner er kernen i dannelsesarbejde.

Den næste tradition er torsdag d. 13. december klokken 8.30. Her går koret Luciaoptag under ledelse af musiklærerne Stina Nørgaard Schou og Lars Ginge.  Forældre og øvrig familie er meget velkomne så sæt kryds i kalenderen.

Sidste fælles tradition løber af stablen sidste skoledag før juleferien som er torsdag d. 20. december. Klokken 9.50 samles vi i hallen til et spændende juleprogram med indslag og musik fra klokken 10.00 – 10.45. Her er forældre og øvrig familie også meget velkommen.

Første skoledag efter juleferien er torsdag d. 3. januar 2019.

På vegne af lederteamet vil jeg ønske alle elever, medarbejdere og forældre en rigtig god weekend

Jens Damkjær, skoleleder

30-11-2018 JD